Annons

Idealguiden.se - Skönhet & Hälsa | SPA | Hudvård | Hårvård | Träning | Kost | Vikt

Du är här: Inspiration » Inre välbefinnande » Det borde vara allas rätt att få må bra

DET BORDE VARA ALLAS RÄTT ATT FÅ MÅ BRA

Vi hör alldeles för ofta "proffstyckare" säga: "Nu har du varit med om så mycket olycka att du kommer att må dåligt länge, länge, antagligen hela livet." Eller att "denna diagnos som du just har fått medför att du kommer att ha dessa problem och smärtor resten av livet".

Hur kan man ge en drabbad människa den domen? Hur kan man få göra så när det alldeles för ofta, inte är sant.

Det tycker jag borde vara brottsligt.

Jag vet att hjälp finns för att få människor att må bra. Och det med en behandling som går mycket fortare än vad vi är vana vid.

Det finns människor som idag är fullständigt paralyserade av sorg, ett trauma, ett besked från en läkare eller annat de tvingats varit med om. Det kan bli en omänsklig börda att bära! Att då hela tiden dessutom bli påmind om att detta tillstånd tar mycket lång tid att bearbeta och komma igenom kan i sig utlösa ytterligare kriser och symtom.  

Stora eller små saker
Många drabbas av händelser, små eller stora, som gör att de mår dåligt. Vi ser i vår omvärld att det sker olyckor dagligen. Oavsett om det är en eller flera som drabbas kan det för den enskilda individen vara en total katastrof.
Det behöver inte vara en katastrof för att man skall ”gå ner sig”. Ibland kan det räcka med en kommentar från någon nära eller att man själv börjar älta något. Någon fastnar i en hiss eller blir illa biten av en hund eller rånad.
Efter en arbetsam händelse mår vi alla olika. En del av oss går vidare med en känsla i kroppen som kommer att mala sönder själen. Jag tycker inte att man skall behöva ha det så, och jag vet att man inte behöver ha det så.

Om du själv eller någon i din närhet mår dåligt, föreslå dem att läsa mer om TFT – tankefältterapi. Ingen skall behöva ha smärta i själen. TFT är den nya aktiva behandlingsmetoden för arbetsamma känslor.  

Om du har kroppsliga besvär
Många smärtor är traditionellt mycket svåra att läka. Inom sjukvården har de ett piller för varje symtom och tanken är oftast att man skall angripa eller bedöva symtomen.

Mycket ofta blir det bättre resultat om man ser till att avhjälpa källan till besvären. All erfarenhet säger att renas kroppen från gifter, skadliga bakterier, virus och parasiter så fungerar den mycket bättre. Inga sjukdomar trivs i en ren kropp.
Med en naturlig metod kan du nu få rening av kroppen och vitalisering av dina organ och ditt immunförsvar. Det ger dig en ren fungerande kropp utan smärtor.

Ola Björkman

Sök företag med verksamhet inom detta ämne.

ARTIKLAR

Starta dagen med bra förutsättningar

Starta dagen med bra förutsättningar

Att ha en bra eller dålig dag är något du kan påverka och välja själv. Hur vi upplever och hanterar vissa situationer, som till exempel uppvaknandet på morgonen Läs mer »
Lär dig att slappna av

Lär dig att slappna av

Att lära sig att spänna av hjälper oss att må bra. Vi måste kunna varva ner, om vi inte gör det blir det en spänning i kroppen som kan leda till huvudvärk, muskelspänning, trötthet, sömnbesvär, magont eller inre oro. Läs mer »
Stressad - skapa energi med en enkel minimeditation

Stressad - skapa energi med en enkel minimeditation

Har du haft en stressig förmiddag? Är du orolig för något? Ska du ha ett jobbigt möte? Lugn, en enkel meditation efter lunch hjälper dig att få ordning på tankarna. Läs mer »
Sömnproblem

Sömnproblem

Alla har vi någon gång haft svårigheter med att somna, vi är stressade, har mycket att fundera på och är oroade. Det brukar vara under en viss period som går över, men vad gör vi om problemet stannar kvar en längre tid? Läs mer »
Sömnbrist

Sömnbrist

Vad är sömnbrist? Hur vet man om man själv lider av sömnbrist? Om man förlorar ca 2 timmars sömn under en natt så kan man säga att det är sömnbrist. Läs mer »
Från glädje till sorg på ett ögonblick

Från glädje till sorg på ett ögonblick

Storm istället för snö var ju inte direkt vad vi väntat oss. Det är tråkigt att läsa om de människor som mist sitt liv pga stormen. Läs mer »
Några enkla tips för bättre självkänsla

Några enkla tips för bättre självkänsla

För att du ska få en bättre självkänsla och älska dig själv för den just du är följer här några enkla tips som hjälper dig på vägen: Läs mer »
Alla vill vi vara lyckliga men vad innebär det?

Alla vill vi vara lyckliga men vad innebär det?

Alla människor har olika uppfattningar om vad lycka faktiskt är. Nedan kan du läsa vår definition om lycka. Läs mer »
Annons